30 Temmuz 2012 Pazartesi

Surf ‘N‘ Fries şimdi IPhone’da..




Patates kızartmasının en güzelini tatmaya çok az kaldı!!

Surf‘n’Fries, o meşhur patates kızartmalarını çok yakında bizlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. 
Hem de “En İyi Ambalaj Ödülü” sahibi  külahlarının içinde!!

Markanın ortaklarından Mustafa Parlak, 2009’da Hırvatistan’da açılan ilk Surf‘n’Fries restoranının ardından, ürünlerin çok beğenildiğini bundan da önemlisi Surf‘n’Fries ‘ın toplumun her kesimi tarafından çabucak benimsendiğini belirtti. 


Şu anda Hırvatistan’da 50 ‘ye yakın noktada Surf‘n’Fries’a ulaşmak mümkün.
Bununla da kalmıyor, SlovenyaÇek CumhuriyetiBosna-Hersek,Karadağ gibi diğer ülkelerde de Surf‘n’Fries zincirleri  bulunuyor. 

Mustafa Bey, önümüzdeki sene içinde, ABDAlmanyaAvustralya,İspanya ve İtalya’da da Surf‘n’Fries Franchiselarının açılacağını belirtiyor.





Surf‘n’Fries, Hırvatistan’da adeta bir milli servet. Özellikle gençler başta olmak üzere tüm halk, markanın hikayesi, ürünleri ve tasarımları nedeniyle Surf‘n’Fries’ı çok seviyor. Bunda markanın yarattığı sıcaklığın ve doğallığın da payı çok.






Bu sıcaklık, biraz da Surf‘n’Fries ‘ın spor başta olmak üzere, diğer birçok sosyal  alanda yer almasından kaynaklanıyor. Kayak ve Sörf turnuvalarında sponsorluklar, amatör spor ve sporculara verdikleri destekler, katıldıkları festivaller, özel tasarım stickerları ve külahları gibi. 
Hatta Surf‘n’Fries ‘ın Smartphonelar için ürettiği Surf‘n’Fries Application ‘ı bile bu sosyal çalışmalardan sayılabilir.










Bu özel fast-food lezzetinin farkına Hırvatistan’a yaptığımız Gurme Tur’unda vardığımız Surf’n’Fries ‘ın ülkemizde açılacağı günü iple çekerken, şimdilik Iphone’daki Surf’n’Fries app ile vakit geçirmek iyi bir fikir olabilir...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder