LightFry yağsız fritöz, yarattığı devrim niteliğindeki
teknolojiyle restoran ve gıda sektöründe devrim yapıyor.
Ünlü restoranların şefleri ve fast food işletmecileriyle
yapılan ürün denemeleri sonucunda LightFry’ın avantajları şu şekilde
sıralanıyor:
1) LightFry ile, yetenekli bir şefin, taze patates,
kaliteli bir fritöz ve en iyi kızartma yağı ile yapabileceğinden çok daha
lezzetli ve sağlıklı bir patates kızartması hazırlanabiliyor.
Üzerine koyulduğu kağıt peçetelerde tek bir yağ lekesi dahi bırakmıyor.
2) LightFry’ın bir diğer avantajı da mutfak
güvenliği. Fritöz kaynaklı mutfak yangınları ve mutfak zemininin kayganlığı bu
güvenlik risklerinin başında geliyor.Kızartma yağı, mutfaklar için büyük bir
sıkıntıdır. Kokar, havalandırma gerektirir ve temizlemesi derttir ayrıca çok
vakit alır.
45 saniye içinde aynı lezzet ve tazelikle sunulabiliyor. Bu sayede hem israf
önlenmiş oluyor hem de işletmeler kazanıyor.
4) LightFry ile yağ, bir masraf kalemi olmaktan
çıkıyor. Bir daha yağ satın almaya, yağ lojistiğiyle, temizliğiyle veya kontrolüyle
uğraşmaya gerek kalmıyor. Ayrıca havalandırma için yaptığınız masraflar ortadan
kalkıyor. Ortalama bir restoranın yıllık yağ maliyeti 30.000 TL’nin üzerinde.
5) LightFry ile kızartma ve pişirme işlemi için
mutfak personeli zaman ve işgücü kaybı yaşamıyorsunuz.
6) LightFry bulaşık makinesi sistemiyle kendini
temizleyerek büyük rahatlık ve zaman kazandırıyor. Sabah tertemiz bir fritözle karşılaşmak
mutfak ekibini çok mutlu ediyor.
7) LightFry ile hazırlanan kızartmalar kesinlikle
çok daha sağlıklı. Tek damla dahi yağ ilave edilmeden hazırlanan kızartmalar,
hem sağlık açısından hem de obezite karşı çok önemli bir avantaj.
LightFry ile ilgili detaylı bilgi için www.lightfryer.com websitesini ziyaret
edebilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder