9 Nisan 2015 Perşembe

Yağsız Fritöz LightFry Hakkında Sektörel Yorumlar

LightFry yağsız fritöz, yarattığı devrim niteliğindeki teknolojiyle restoran ve gıda sektöründe devrim yapıyor.
Ünlü restoranların şefleri ve fast food işletmecileriyle yapılan ürün denemeleri sonucunda LightFry’ın avantajları şu şekilde sıralanıyor:

 

    1)  LightFry ile, yetenekli bir şefin, taze patates, kaliteli bir fritöz ve en iyi kızartma yağı ile yapabileceğinden çok daha lezzetli ve sağlıklı bir patates kızartması hazırlanabiliyor.
Üzerine koyulduğu kağıt peçetelerde tek bir yağ lekesi dahi bırakmıyor.

    2)  LightFry’ın bir diğer avantajı da mutfak güvenliği. Fritöz kaynaklı mutfak yangınları ve mutfak zemininin kayganlığı bu güvenlik risklerinin başında geliyor.Kızartma yağı, mutfaklar için büyük bir sıkıntıdır. Kokar, havalandırma gerektirir ve temizlemesi derttir ayrıca çok vakit alır.

3)  Tekrar ısıtma programıyla hazırlanan kızartmalar 
     45 saniye içinde aynı lezzet ve tazelikle sunulabiliyor. Bu sayede hem israf önlenmiş oluyor hem de işletmeler kazanıyor.

4)  LightFry ile yağ, bir masraf kalemi olmaktan çıkıyor. Bir daha yağ satın almaya, yağ lojistiğiyle, temizliğiyle veya kontrolüyle uğraşmaya gerek kalmıyor. Ayrıca havalandırma için yaptığınız masraflar ortadan kalkıyor. Ortalama bir restoranın yıllık yağ maliyeti 30.000 TL’nin üzerinde.
  
   5)  LightFry ile kızartma ve pişirme işlemi için mutfak personeli zaman ve işgücü kaybı yaşamıyorsunuz.

   6)  LightFry  bulaşık makinesi sistemiyle kendini temizleyerek büyük rahatlık ve zaman kazandırıyor. Sabah tertemiz bir fritözle karşılaşmak mutfak ekibini çok mutlu ediyor.

   7)  LightFry ile hazırlanan kızartmalar kesinlikle çok daha sağlıklı. Tek damla dahi yağ ilave edilmeden hazırlanan kızartmalar, hem sağlık açısından hem de obezite karşı çok önemli bir avantaj.


LightFry ile ilgili detaylı bilgi için www.lightfryer.com websitesini ziyaret edebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder