1 Nisan 2015 Çarşamba

LightFry Yağsız Fritözün Avantajları

LightFry yağsız kızartma teknolojisi

LightFry, tek bir damla dahi yağ kullanmadan, kızartmalarınızı sıcak hava ve buhar yardımıyla çıtır çıtır kızartır.
LightFry geliştirdiği patentli kızartma tekniğiyle, kızartmaları iki aşamada hazırlar. Sıcak buhar yardımıyla genel olarak pişirilen ürünler, ikinci aşamadaki kuru – sıcak hava uygulamasıyla çıtırlık kazanır.
Sonuçta müthiş lezzetli ve sağlıklı kızartmalar ortaya çıkar.
Döner haznede uygulanan bu işlem sonucunda ürünleriniz eşit miktarda kızarır. LightFry’daki yeniden ısıtma sistemiyle önceden kızartılmış ürünleri de tekrar ısıtabilir ve aynı lezzetle sunabilirsiniz.
Bulaşık makinesi sistemiyle kendini temizleyen LightFry, bu özelliğiyle hem vakit hem
de işgücü tasarrufu sağlar.





LightFry’ın Avantajları

SAĞLIK AVANTAJLARI
Yağsız ve daha sağlıklı kızartmalar hazırlarsınız.
● Kuru, kokusuz ve temiz mutfaklara kavuşursunuz.
● Çevreye duyarlı, modern ve sağlıklı restoran kimliği kazandırır.

EKONOMİK AVANTAJLAR
● Yağ masraflarından tamamen kurtulursunuz.
(yıllık ortalama yağ masrafı: 15.000 Euro/yıl.restoran)
● Yağ sıcaklığını sürekli yüksek tutma maliyetini önlersiniz.
(yaklaşık %50 enerji tasarrufu)
● Havalandırma gerektirmez.
(maliyeti düşürme ve temizlik işlerini azaltma)

UYGULAMA AVANTAJLARI
● Fritöz temizleme ve yağ boşaltma / yağ ekleme işleminden kurtulursunuz.
● Bulaşık makinesi sistemiyle kendini temizleyen LightFry işgücü ve zaman kazandırır.
● Yeniden ısıtma sistemiyle kazanç sağlama, masrafı ve israfı önleme.
● Fritöz yangını riskini ortadan kaldırır.

● Kolay kullanım ve bakım sayesinde işgücünü efektif kullanırsınız.

Detaylı bilgi için: www.lightfryer.com

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder