LightFry
yağsız kızartma teknolojisi
LightFry,
tek bir damla dahi yağ kullanmadan, kızartmalarınızı sıcak hava ve buhar
yardımıyla çıtır çıtır kızartır.
LightFry
geliştirdiği patentli kızartma tekniğiyle, kızartmaları iki aşamada hazırlar.
Sıcak buhar yardımıyla genel olarak pişirilen ürünler, ikinci aşamadaki kuru –
sıcak hava uygulamasıyla çıtırlık kazanır.
Sonuçta
müthiş lezzetli ve sağlıklı kızartmalar ortaya çıkar.
Döner
haznede uygulanan bu işlem sonucunda ürünleriniz eşit miktarda kızarır.
LightFry’daki yeniden ısıtma sistemiyle önceden kızartılmış ürünleri de tekrar
ısıtabilir ve aynı lezzetle sunabilirsiniz.
Bulaşık
makinesi sistemiyle kendini temizleyen LightFry, bu özelliğiyle hem vakit hem
de işgücü tasarrufu sağlar.
LightFry’ın
Avantajları
SAĞLIK
AVANTAJLARI
●
Yağsız ve daha sağlıklı kızartmalar
hazırlarsınız.
● Kuru,
kokusuz ve temiz mutfaklara kavuşursunuz.
● Çevreye
duyarlı, modern ve sağlıklı restoran kimliği kazandırır.
EKONOMİK
AVANTAJLAR
● Yağ
masraflarından tamamen kurtulursunuz.
(yıllık
ortalama yağ masrafı: 15.000 Euro/yıl.restoran)
● Yağ
sıcaklığını sürekli yüksek tutma maliyetini önlersiniz.
(yaklaşık
%50 enerji tasarrufu)
●
Havalandırma gerektirmez.
(maliyeti
düşürme ve temizlik işlerini azaltma)
UYGULAMA
AVANTAJLARI
● Fritöz
temizleme ve yağ boşaltma / yağ ekleme işleminden kurtulursunuz.
● Bulaşık
makinesi sistemiyle kendini temizleyen LightFry işgücü ve zaman kazandırır.
● Fritöz
yangını riskini ortadan kaldırır.
● Kolay kullanım ve bakım sayesinde
işgücünü efektif kullanırsınız.
Detaylı bilgi için: www.lightfryer.com
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder