22 Temmuz 2015 Çarşamba

Surf'n'Fries Yeni Ürünlerini Satışa Sunacak

Avrupa'nın en dinamik fast food markası Surf'n'Fries, yağsız kızartma uygulamasıyla gıda sektöründe devrim yaparken, bir yandan da genelde kızartmaya dayalı ürünlerini yeni lezzetlerle genişletiyor.

Hepimiz fast food'u genelde sağlıksız ama lezzetli bir beslenme olarak görürüz. Ürünlerinin lezzeti tartışılmaz olan Surf'n'Fries, İsveç'te yaptıkları AR-GE çalışmalarının sonucunda, fast food sektöründe devrim yaratacak olan "Yağsız Kızartma" teknolojisini tüm dünyaya sunmaya hazırlanıyor.

Tamamen yağsız olarak, sıcak ve basınçlı hava yardımıyla pişirme yöntemini geliştiren Surf'n'Fries, şu anda Avrupa'daki bazı pilot şubelerinde bu yöntemi denemekte ve çok olumlu sonuçlar almakta.

Konuyla ilgili görüştüğümüz, markanın Türk ortağı Mustafa Parlak, Türkiye'deki şubelerinde de bu sistemi hayata geçirmek istediklerini belirterek;
"Ürünleri ve külah tasarımlarıyla, kurulduğundan bu yana, farklı ve yenilikçi bir marka olarak her zaman özel bir marka olmayı hedeflemiştik. Surf'n'Fries'a özel olarak geliştirdiğimiz "yağsız kızartma" yöntemiyle, sektördeki "fast food sağlıksızdır" fikrini, artık Surf'te ortadan kaldırmak istiyoruz. Şu anda Avrupa'daki şubelerimizde uyguladığımız bu yöntemi, çok yakında ülkemizdeki şubelerde de aktif hale getireceğiz. Ayrıca, ABD ve Kanada pazarlarına "yağsız kızartma" yöntemiyle girmek, Surf'n'Fries için büyük bir prestij olacak." Halihazırda, patates kızartması, tavuk kanadı gibi ürünlerin yanısıra, menüsünü Hamburger, sosisli sandviç ve tostlarla da geliştiren marka, yeni şubelerinde bu ürünlere daha da ağırlık verileceğini müjdeledi. Hepsi markanın şefleri tarafından reçetelendirilen bu lezzetli ürünleri ve özellikle dillere destan patateslarini yakında Türkiye'de göreceğiz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder