14 Ağustos 2012 Salı

Surf ‘N‘ Fries Mobil Satış Noktaları






Henüz çok genç bir Fast Food markası olmasına karşın, ürünlerinin kalitesi ve lezzeti, markanın ruhu ve sahip olduğu enerji ve dinamizm ile Avrupa’da hızla yayılan Surf N Fries, ülkemizdeki ilk şubelerini bu yıl içinde İstanbul’da açacak.

Özel  soslu  patateslerinin  lezzeti  tüm  Avrupa’ya  yayılan      Surf N Fries, ayrıca, ürünlerinin sunumunu yaptığı patentli ve ödüllü ambalajları ile de çok dikkat çekiyor.

Markanın ortaklarından Mustafa Parlak, 2009’da Hırvatistan’da açılan ilk Surf‘n’Fries restoranının ardından, ürünlerin çok beğenildiğini bundan da önemlisi Surf‘n’Fries ‘ın toplumun her kesimi tarafından çabucak benimsendiğini belirtti. 


Şu anda Hırvatistan’da 50 ‘ye yakın noktada Surf‘n’Fries’a ulaşmak mümkün.
Bununla da kalmıyor, Slovenya, Çek Cumhuriyeti, Bosna-Hersek, Karadağ gibi diğer ülkelerde de Surf‘n’Fries zincirleri  bulunuyor. Mustafa Bey, önümüzdeki sene içinde, ABD, Almanya, Avustralya, İspanya ve İtalya’da da Surf‘n’Fries Franchiselarının açılacağını belirtiyor.










Türkiye pazarı için özel olarak tasarlanan ve pilot noktalarda çok başarı sağlayan Surf N Fries Mobil Ünitelerinin de ülkemizde çok beğeni kazanacağına inandığını belirten Mustafa Parlak, restoranlarının yanında, Mobil Ünitelerle de Surf N Fries lezzetine ulaşmayı kolaylaştırmak amacında olduklarını belirtiyor.





Patentle korunma altındaki şık dizaynı, son teknoloji kızartma ekipmanlarıyla donanmış Surf N Fries Mobil Üniteleri, franchiserlar için son derece karlı ve uygun yatırım şansı yaratmasının yanı sıra, Avrupa'nın en hızlı büyüyen fast food markası olan Surf N Fries ailesine ulaşımı da kolaylaştırıyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder